Del 1272: Rondellhundsprojektet: Relationellt

Materialet som ingår i Rondellhundsprojektet kan visa många aspekter av det sociala. Exemplet nedan är på intet sätt isolerat, min samling av dylika attityder är omfattande och den har pågått under flera år. Helt oförklarligt kommer plötsligt ett nytt knippe, antingen genom telefon eller via Facebook. Midsommaren gav upphov till ett betydande relationellt inflöde. Variationerna är inte stora och den här presenterade utgåvan är tämligen typisk. I det här fallet är hela familjen alert. Tyvärr är ljudkvaliteten dålig och man får lyssna uppmärksamt om man vill ta del av alla detaljer. Om det skulle vara nödvändigt.

[youtube]AULQtzVP_Vo[/youtube]

Det här inlägget postades i Muhammedsaken, Projekt. Bokmärk permalänken.

152 svar på Del 1272: Rondellhundsprojektet: Relationellt

  1. Pingback: Lars Vilksin kultainen juhannussuihku - rahmispossu.net

  2. Pingback: Per Gudmundson: “Valden tuki vihanlietsojille lopetettava” - rahmispossu.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.