The Bishop’s Hat

Efter oavbrutet spikande i tre dagar har konstnär Vilks åstadkommit ett nytt verk. Denna gång i Silkeborg Bad i Danmark till utställningen Livets träd.

The Bishop’s Hat

SilkeborgLIT1.JPG

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

4 svar på The Bishop’s Hat

 1. "mannen ifrån folkdjupet" skriver:

  Tjenis Lars. Skulle vara väldigt kul att se dig ”live” (hålla föredrag) igen i Höganäs bibliotek eller någon annanstans. Kanske i Malmö?!

  Jag droppar citat till höger och vänster från din och Martins hysteriskt roliga Hur man blir konstnär-bok. Håller du några föredrag om ämnet? Jag lovar att släpa med mig alla kompisar jag har om du väljer att föreläsa om boken någonstans i Skåne!

  Tack för en fantastisk bok. Jag har redan (under hot) tvingat halva min vänskapskrets att läsa den.

  Hör gärna av dig

  MvH David, 27, Malmö

 2. Christina Andersson skriver:

  Hej! Har frågat Lars om han inte vill lägga ut sin ”föredragskalender” här på nätet,så att det finns chans att pricka in en dag(!), men inte fått något svar! Tycker också att det skulle vara kul att vara med om en ”live-show”,som ”mannen från folkdjupet” skriver om!

 3. Lars skriver:

  Jag har tyvärr inte så mycket att lägga ut. De flesta av mina föredrag och föreläsningar är inte offentliga. Dock kan man få lyssna på mig som talare på den svenska nationaldagen den 6 juni i Höganäs Folkpark kl 13.30

 4. Christina Andersson skriver:

  Så Du kan inte ta in några av dina flitiga bloggare bakvägen,då…….såsom tillhörande VIP-folket? Jag är bra på att förställa mig när det behövs!Och kan föra ett samtal med både hög eller ….. om nu det skulle behövas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.