1644: Becirov kommer tillbaka samt Inspire Magazine

Riktigt klart var det inte med RH för den här gången. Jag skall erkänna att jag dömde ut Becirov lite för snabbt. Han har nämligen accepterat att föra ett samtal med mig i radio den 11 mars. All heder åt detta beslut.

 

En annan intressant nyhet är det senaste numret av Inspire Magazine. Två av de tre redaktörerna har man lyckats ta kål på men den tredje har fått ett nytt nummer. Här finns inspiration för den långtgående islamisten. I numret kör man som vanligt med aktuell dödslista och jag ser att intresset för min person inte har försvunnit. Faktiskt har en vacker placering i händelsernas centrum. Design- och text greppet är imponerande modernt. Texten nedan som beledsagar bilden skulle kunna platsa på en konstbiennal men skulle förmodligen betraktas som alltför genomskinlig ironi. Men i det här sammanhanget är det kalla fakta.

 

 

Det här inlägget postades i debatt, Muhammedsaken, Projekt. Bokmärk permalänken.

87 svar på 1644: Becirov kommer tillbaka samt Inspire Magazine

 1. Kenneth Karlsson skriver:

  Appropå tillståndet bland muslimer, här statistik från Storbritannien:
  33% of Muslims want Sharia Law as implemented in Saudi Arabia.
  28% of muslims agreed they dreamt of Britain becoming an Islamic State.
  78% wanted Danish cartoonist prosecuted.
  68% want prosecutions for insulting Islam.
  62% disagree with the freedom of speech if it insults religious sensibilities.

 2. CeDe skriver:

  Solis:

  Du, tror på Vilks som din profet menar du och hans Rondellhund som det Gudomliga redskapet i kampen mot den muhammedanska mörkret?

  Jag menar bara det jag skriver själv.

 3. Solis skriver:

  Ja ja, jag försökte tolka dig bara, på mitt sätt. 🙂

 4. Solis skriver:

  Förlåt, men jag trodde du var hans orakel i det nya konstprojektet: ”Det vårs för näthatet”, eller nåt. 🙂 Så jag försökte tolka dig. 🙂

 5. Karin skriver:

  Du är en rasist, ingen ”konstnär”.

 6. CeDe skriver:

  Detta sker i muslimska länder, Karin. Hoppas du engagerar dig i det också.

  http://www.avpixlat.info/2013/03/03/kraftig-okad-flyktingstrom-innebar-manga-konsstympade-kvinnor/

 7. Kenneth Karlsson skriver:

  Karin,

  Nej, Lars Vilks är inte en rasist. Däremot så är han konstnär. Vad du ”tycker” förändrar inte dessa fakta.

 8. Solis,

  Att du gissade rätt!

 9. Sniff skriver:

  All heders åt Vilks som orkar bekämpa fördumningen av det här landet. Ni som inte har gjort det ännu, läs Ayaan Hirsi Alis ”En fri röst” och ”Nomad”.

 10. Solis skriver:

  Bra Hans Erling Jensen. 🙂

  Du Karin, verkar vara en sterotyp PK-fundamentalist, som dömmer alla som rasister, som inte är kommunister, vilket är vanligt bland dem som inte orkar se att verkligheten är mycket större än du nånsin kan förstå med enkla mallar.

  Är det inte oerhört självgott av dig, att anse du kan dömma ut alla som inte är kommunister som rasister. Att tro dig veta allt och bättre om andra, än alla andra. Det tycker i varje fall jag.

 11. Kenneth Karlsson skriver:

  Solis,

  I bland är det bra att hålla det man tycker för sig själv, vilket du inte tycks ha lärt dig. Din nya pseudonym lurar inte mig.

 12. JM skriver:

  Joakim Lindblad,

  Jaha!? Som ett exempel, tänk om jag skulle starta en sekt där namnet Joakim är en hädelse? skulle du tycka att det var acceptabelt att jag skapade en dödslista där alla som heter Joakim skulle vara listade och den som dödar en Joakim blir belönad med tusen euro? antar att det låter lika korkat som det är va? men om jag nu hade en miljon anhängare skulle det göra nån skillnad? Islam är en väldig ung och diffus sekt, lika larvig som Mormonernas sekt. Ren idioti, ”Habibi allah Berhang Miri” Islam har inget att göra i en demokrati, religionsfriheten är deras kryphål.

 13. Major Tom skriver:

  Kenneth Karlsson: Din nya pseudonym lurar inte mig.

  Inte någon annan heller, skulle jag tro.

 14. Solis skriver:

  Varför ska man hålla inne med det Kenneth. Det är väl bra att ge uttryck för sina tankar och ide´er.
  Jag tror på det fria ordet, och den fria tanken. Gör inte du det.

  Folk har varit alltför rädda för det, i det här landet. Alltför länge. Det är bara för att folk alltför ofta är så självfixerade.

  Men vem man är saknar mindre betydelse. Det är vad man kommer med som har relevans.

 15. Solis skriver:

  Vad då pseudonym. Det har många här. Sånt kvittar. Namnet har ingen betydelse för innehållet. Det är vad man säger, och hur man är som har betydelse.

 16. Kenneth Karlsson skriver:

  Solis,

  Du bara smutsar ner sidan, då du inte kan reglera dina utfall. Man tröttnar helt enkelt. Liksom vi alla gjorde när du skrev under annat namn.

 17. Solis skriver:

  Vad då under annat namn. Och vad då utfall. Det är till att dömma andra va. Du har ju själv haft dina utläggningar. Men det är väl bara du som duger. Det är ganska onödigt att hålla på som du gör. Det är ju DU som smutsar ner sidan med sånt här, och inte jag.

 18. Kenneth Karlsson skriver:

  Solis,

  Ja du har säkert rätt.

 19. Emmy skriver:

  Kenneth Karlsson,

  Kenneth Karlsson:
  Solis,

  Du bara smutsar ner sidan, då du inte kan reglera dina utfall. Man tröttnar helt enkelt. Liksom vi alla gjorde när du skrev under annat namn.

  Nej då, alla tröttnade inte.

 20. Kenneth Karlsson skriver:

  Emmy,

  Så gott som alla tröttnade över Solis tidigare inlägg, under annat namn. Att du inte gjorde det säger mer om dig Emmy än om nån annan.

 21. Pingback: Slemmiga terrorister hotar Vilks, eller..? | Jinges Bilderblogg.se

 22. Solis skriver:

  Tack Emmy. 🙂

  Du ser nu är han på dig också och bråkar. Han tål inte någon annan än sig själv. Han är en missantrop.

 23. Solis skriver:

  Emmy. Kenneth gillar bara sig själv, och att hävda sig själv på andras bekostnad. Han kan inte ge nåt till andra, för han är en missantrop.

  Se bara hur han gav sig på dig också, bara för att du inte tyckte som han. Han antydde att du var en dålig människa. ”det säger mer om dig Emmy än om någon annan.” Han menade att du var störd för att du inte gjorde som ”HAN” och tröttnade på den där andre han yrar om. Så se hur han är. Är man inte, och tycker man inte som han så blir man nergjord. ”HAN” vill bara förstöra för andra, som så många tyvärr av illvilja gör i dagens samhälle. Därför har såna som Lars det också så svårt att finnas till i denna tid Emmy, när illviljan hos dylika personer är så stor.

  Tack Emmy för att du gillar mig. Jag gillar dig också. 🙂 Och det är många fler här som gillar oss också.

  Apropå utsatthet precis som du Lars, så är det här viktigt att framföra, då det är ”i händelsernas centrum”, just nu.

 24. CeDe skriver:

  Lär er att kompostera, inte bara vegetativt avfall utan också tankar och ord vilka då får ett mer homogent och balanserat format.

 25. Emmy skriver:

  Kenneth Karlsson:
  Emmy,

  Så gott som alla tröttnade över Solis tidigare inlägg, under annat namn. Att du inte gjorde det säger mer om dig Emmy än om nån annan.

  Solis, som han nu kallar sig, påminner om den stora julgranen som placerats nere vid eldstaden i det gamla huset, skimrande med sina kulörta julgranskulor och silvriga glitter.

 26. Solis skriver:

  Konstig kommentar för att komma från dig CeDe. Vad?

 27. anubis skriver:

  I SDS idag var det en insändare som ondgjorde sig över mobbning. Hur tex.(underförstått) Vilks får lov att mobba andra och utsätta samhället för livvaktskostnader.
  Men man kan ju inte säga att en ensam person mobbar flera miljoner andra människor! Det är precis tvärtom, det är Vilks som är mobbad, han kan inte röra sig fritt utan att riskera att bli utsatt för våld eller t.o.m mord.

 28. CeDe skriver:

  Jag tycker nog att vi alla som skriver här borde göra det med måtta. Vid varje kommentar måste Lars avbryta det han arbetar med för att kolla innehållit. Kom ihåg att han har ansvaret. Så upprepningar och annat tradigt kan man ju gräva ner med en gång.
  Vilks ger oss så ofantligt mycket så lite kan vi väl ge tillbaka genom att visa respekt.

 29. Solis skriver:

  Vad vet du om hur det verkligen förhåller sig CeDe. Och tänk på alla mängder inte vi ser men som finns där, och som vi såg, när Lars släppte fram dom här. Massa otrevliga näthatare. Han har allt detta ändå, så vi är nog ändå överkomliga tror jag. Vi försöker ju i alla fall att bära oss hyfsat åt här. Men visst kan jag hålla med till en viss del . Men det ser ju mer ut än det är. Det är några få kommentarer på ett dygn. Det är inte speciellt mycket.

  Men jag är förundrad över dig CeDe. Har du blivit PK-hjärntvättad eller vad?

  Du har ju inte varit speciellt måtfull om någon. Så jag förstår verkligen inte mig på dig. Vem är du egentligen?

 30. CeDe skriver:

  Är måttfullhet lika med PK-hjärntvättad?

  Solis, man behöver inte förstå allt, men en god start är att lyssna och lära.

 31. Solis skriver:

  CeDe, du verkar bara helt plötsligt så annorlunda mot hur du har varit. Har det hänt nåt?

  Jo, det är det. Att anpassa sig till PK-systemet. Det är sånt som har fördärvat vårt land. Det var lite ironi, det jag sa, men absolut inte elakt mot dig.

 32. CeDe skriver:

  Jag är helt densamma, Solis. Men jag har den uppfattningen att även om jag inte tycker om ett händelseförlopp så går jag inte i taket för det utan förstår att det ändå på nåt sätt ligger en mening i det… och pendeln slår.

  Detsamma tror jag för Lars. Allt han är med om är en nödvändig resa för att komma fram till ett resultat som annars inte hade kunnat inträffa.

 33. Solis skriver:

  Tror du på nån slags högre mening då, eller nån slags konsekvensmening.

  Men jag kan bara inte acceptera sånt jag inte tycker om.
  Passivitet tycker jag inte att det finns nån mening i.

  Men men, du har väl fått dina utfall du också. Nåt måste ha hänt.

  Det är viktigt i livet att reagera, och inte försjunka och låta allt bara styras av det som brutalt tar sig fram. Man måste stå för saker, och inte bara åse och drabbas. Då blir det bara illa.
  Varför ser det ut som det gör i Sverige tror du. Jo, för att vi inte stått upp för goda värden och bekämpat det vidriga tillräckligt kraftfullt. Så jag tror inte på din ide´ om att passivt drabbas.

  Som idag när jag hörde att islamerna tar ton, för att islamisera Sverige med massa krav. Nu börjar det. Islams maktövertagande. Ska vi bara passivt stå och se på då, och låta oss drabbas. Jag kan då inte det i alla fall. Jag måste reagera, annars är jag inget som människa värd.

 34. Solis skriver:

  Jag tycker det inte finns nån mening i nåt. Bra om du kan uppleva det så, men jag gör det inte.

 35. CeDe skriver:

  Du Solis, jag ser ingen mening i att diskutera med dig. Du omtolkar det jag säger och sedan ska jag stå till svars för det. Om du tror att jag förespråkar att vara passiv så har du inte förstått mig alls. Vi är alla delar av en helhet och jag kan i visst mått förstå hur den fungerar…orsak och verkan är det som får hjulen att rulla. Vad vi tycker bryr sig inte universum om, men det är klart vi ska kämpa för det vi tror på.

 36. Ivan Modin skriver:

  Joakim Lindblad,

  Tycker du verkligen det? Att om man uttrycker sina åsikter så ska man skylla sig själv om man utsätts för dödshot? Seriöst? Jävla idiot.

 37. CeDe skriver:

  Ett lycka till på mötet i morgon är kanske på sin plats. Som gammal boxare är väl din taktik att slå först och fråga sen.

  Lämna balettskorna hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.